Díl č. 1

Milý Tomáši Papršteine.

Ty, který tak rád v současné době napadáš pana starostu města Chodova a zároveň paní ředitelku Základní školy v Chodově, jsi asi pozapomněl na své pubertální a dospívající roky, které jsi prožíval v oddíle, který vedl Matěj.

Rád se poslední dobou zviditelňuješ na sociálních sítích i ve státních institucích údajným sexuálním zneužíváním.

Obvinil jsi Matěje z věcí, které nikdy nebyly dokázány, byť se v rozsudku objevují.

Zúčastnil jsem se všech soudních jednání, které jsi proti Matějovi rozjel. Nezaslechl jsem však u soudu žádnou negativní výpověď vůči Matějovi. Ano, závěr znaleckého posudku hovoří proti Matějovi, i když v celém posudku není jediná zmínka o tom, že by byl deviant, kromě samotného závěru. Nad výsledkem posudku se pozastavil i obhájce Matěje a další odborníci.

Stejně tak pochybuje o posudku, na základě kterého byl Matěj odsouzen, i nejvýznamnější sexuolog ČR MUDr. Zvěřina. Proti tobě a tvému chování však vypovídalo mnoho osob. Buď rád, že jsem na soudu proti tobě nemusel vypovídat já, když jsi mou manželku ty, už jako 11 letý, obtěžoval svými nočními SMSkami a neustálým voláním.

Vraťme se k tomu, proč celý tento případ začal. Zapomínáš asi na to, že ti Matěj zakázal chodit do oddílu, protože jsi téměř jako 17 letý, tedy mladiství, osahával děvčata ze základní školy? A to některým nebylo ještě ani 13 let. Proto se stále mstíš a vymýšlíš případ, který máš smyšlený jen ve své hlavě. Jestli je tady někdo úchyl a manipulant, tak to rozhodně není a nikdy nebyl Matěj.

A teď k tvé další sexuální zkušenosti. Vzpomeneš si, když ti bylo 14,5 roku a zaučoval jsi 12,5 letou dívku, jak se masturbuje, provádí orální uspokojování a vzájemně se na pohlavních orgánech dráždí muž a dívčina ze základní školy? Uvedené informace mám potvrzené a můžeš mne klidně žalovat.

O tvém osahávání a obtěžování děvčat (i chlapců) z oddílu nejspíš sepíšeme seriál a věř tomu, že pokračování bude příště.

S pozdravem tobě nevěřící

Napsat komentář